“Mos shko aty ku të shpie shtegu, por…

“Mos shko aty ku të shpie shtegu, por shko atje ku nuk ka shteg dhe lër gjurmë”

– Ralph Ualdo Emerson.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button