Dëgjo shtatë a tetë dhe përsëri bëj….

Dëgjo shtatë a tetë dhe përsëri bëj si di vetë.

                           Fjalë e urtë popullore

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button