Kur bie një paragjykim dhe në vend të tij mbin një mendim…

Kur bie një paragjykim dhe në vend të tij mbin një mendim, engjëjt e qiellit bëjnë festë.

Ignazio Silone, shkrimtar italian.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button