Inteligjenca artificiale i paraqet shtetet si gra (FOTO)

Një artiste digjitale e njohur si Crypto Tea përdori inteligjencën artificiale (IA) për të riimagjinuar 37 vende të ndryshme si gra. Unë, në radhë të parë, do të doja t’i përgëzoja ata që përdorin inteligjencën artificiale për diçka tjetër përveç “DeepFakes” (Falsifikime të thella) dhe robotëve shqetësues të bisedave, shkruan Ruinmyweek.

Mund të ketë disa probleme aty-këtu, por në përgjithësi fotografitë janë shumë të bukura.

Fotografitë me shtet mund t’i shihni më poshtë:

1. Japonia

2. Meksika

3. Turqia

4. Argjentina

5. Pakistani

6. Austria

7. Palestina

8. Nigeria

9. Ukraina

10. Kina

11. Kanada

12. India

13. Spanja

14. Portugalia

15. Venecuela

16. Etiopia

17. Norvegjia

18. Holanda

19. Polonia

20. Maroko

21. Amerika

22. Gjermania

23. Irani

24. Greeqia

25. Xhamajka

26. Australia

27. Franca

28. Zvicra

29. Zealanda e Re

30. El Salvadori

31. Kosta Rika

32. Anglia

33. Italia

34. Arabia Saudite

35. Brazili

36. Irlanda

37. Sejshelli

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button