Njerëzia nuk e urren dhe aq njeriun që bën të keqen, as të keqen vetë, sa ç’urren…

Njerëzia nuk e urren dhe aq njeriun që bën të keqen, as të keqen vetë, sa ç’urren njeriun që e përmend të keqen.

Giacomo Leopardi, filozof italian.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button