Sekreti i suksesit është të jemi në harmoni me…

Sekreti i suksesit është të jemi në harmoni me ekzistencën, të jemi gjithnjë të qetë.

Cyril Connolly, kritik letrar dhe shkrimtar anglez.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button