Forca dhe liria janë ato që i bëjnë njerëzit të mëdhenj

Forca dhe liria janë ato që i bëjnë njerëzit të mëdhenj. Dobësia dhe skllavëria nuk kanë krijuar kurrë gjë tjetër përveçse keqbërës.

Jean-Jacques Rousseau, filozof zviceran.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button