Aplikacioni i ri që do të paguajë miliona për t’ju bërë të buzëqeshni!

Një aplikacion i ri që po rritet me ritme të shpejta po ofron një mënyrë për përdoruesit në internet që të ndajnë frymëzim dhe inkurajim. Në një moment në historitë e shumicës së kompanive të mediave sociale, që datojnë që nga roli i Facebook në “demokratizimin” global, suksesi i hershëm i mediave sociale është fokusuar në efektet pozitive. Së fundmi, Shkollat Publike të Seattle ngritën padi kundër TikTok, Meta, Snap dhe rrjeteve të tjera sociale, duke pretenduar një krizë të shëndetit mendor të të rinjve të shkaktuar nga mediat sociale, transmeton Bota sot.

Media sociale po përballet gjithashtu me një nga sfidat e saj ligjore më të mëdha ndonjëherë, me Gjykatën e Lartë të gatshme të rishikojë nëse statuti i nenit 230 i Aktit të Desencës së Komunikimit duhet t’u sigurojë këtyre kompanive imunitet nga pretendimet për përgjegjësinë e përmbajtjes së përdoruesit, siç ka qenë rasti gjatë gjithë rritjes së tyre.

Pra, ka një arsye të mirë që gjëja tjetër e madhe në mediat sociale të jetë e gjitha rreth pozitivitetit dhe ja ku jemi përsëri, me kompaninë e mediave sociale “Discord” që njofton blerjen e “Gas”Apl këtë javë, një kompani e mediave sociale me rritje të shpejtë e krijuar për të promovuar komentet pozitive. Rrjeti social “Discord” në një postim në blog në lidhje me marrëveshjen tha:

“Platforma “Gas” ka të bëjë me ngritjen dhe fuqizimin e njëri-tjetrit përmes komenteve pozitive. Suksesi i tij i jashtëzakonshëm tregon mundësinë që ekziston në krijimin e një vendi të gjallë, por kuptimplotë për të rinjtë. Kushtet e marrëveshjes nuk u zbuluan. Kjo platformë i lejon përdoruesit të ndajnë komplimente me njëri-tjetrin në mënyrë anonime përmes sondazheve, ose siç theksoi portali teknologjik “TheVerge” në një raport mbi marrëveshjen:

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button