Albanologu Zeqirija Neziri, pranoi çmimin shtetëror “22 Nëntori”

Në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut, sot iu nda çmimi shtetëror “22 Nëntori” prof. dr.Zeqirja Nezirit, të cilin e uroi personalisht kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, transmeton Portalb.mk.

Çmimi jepet në shenjë mirënjohjeje për njerëzit nga jeta politike, kulturore dhe shoqërore në Republikën e Maqedonisë së Veriut, të cilët kanë kontribuar në avancimin e bashkëjetesës ndërpersonale dhe mirëkuptimit të ndërsjellë ndërmjet pjesëtarëve të komuniteteve, kulturave dhe feve të ndryshme në Republikën e Maqedonisë. të Maqedonisë së Veriut.

This slideshow requires JavaScript.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button