Sa herë e gjen veten në anën e shumicës, është koha të….

“Sa herë e gjen veten në anën e shumicës, është koha të reflektosh dhe të ndryshosh”

                                                                                          Mark Twain, shkrimtar amerikan. 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button