E vërteta gjendet gjithmonë në thjeshtësi

E vërteta gjendet gjithmonë në thjeshtësinë dhe jo në kompleksitetin e rrëmujën e gjërave.

Isaac Newton, matemacient britanik.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button