RMV, kaloi në Komisionin e Kuvendit propozim-vendimi për vazhdimin e situatës së krizës së energjetikës

Propozim – vendimi për vazhdimin e gjendjes së krizës në energjetikë, pasdite e kaloi filtrin në Komisioni kuvendor ligjvënës-juridik, raportoi MIA.

Pritet që deputetët në seancën plenare të votojnë për vazhdimin e gjendjes së krizës në energjetikë nga 1 tetori deri më 30 prill të vitit  2023.

Paraprakisht edhe Komisioni kuvendor për mbrojtje dhe siguri e  miratoi Propozim-vendimin për vazhdimin e gjendjes së krizës në territorin e vendit dhe Qytetin e Shkupit për shkak të mungesës së energjisë elektrike dhe energjisë për ngrohje.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button