Tetovë, linjat e autobusëve filluan me orarin dimëror të qarkullimit (Foto)

Nga dje, linjat e transportit publik  në Tetovë filluan me regjimin dimëror të linjave, transmeton Portalb.mk.

Ndërmarrja Publike “Tetova Transport”-Tetovë njofton se këto do të jenë oraret linjave.

Linja 1:

UEJL- Molino- Bexheti Kompani- Antilop Mobilje- Mak Petroll- Shipad- Monako Tobako- Gjykata- Shparkase Banka- Ronaldo- Vero Jumbo- Pallma Mall- Stacioni i Autobusëve.

Orari i linjës 1 A

Linja 1 A:

UEJL- Molino- Bexheti Kompani- Antilop Mobilje- Mak Petroll- Shipad- Monako Tobako- Xhamia e Larme- Gjykata- Shparkase Banka- Pallati i Kulturës- Ronaldo- Vero Jumbo- Pallma Mall- Stacioni i Autobusëve.

Orari i linjës 1 A

Linja 2:

Xhepçisht/Renova- Xhepçisht/Alpi- Xhepçisht/Venecia- Poroj/Shkolla- Poroj/Ira- Drenovec/Xhamia- Gjimnazi 7 Marsi- Restorant Kurtishi- Kazerma- Tetovarja- Ronaldo- Pallati i Kulturës- Shparkase Banka- Gjykata- Xhamia e Larme- Shipad- Monako Tabako- Mak Petroll- Antilop Mobilje- Bexheti Kompani- Molino- UEJL.

Orari i linjës 2

Linja 3:

Stadiumi/Reçicë e Madhe- Ambulanca- Sh.F. Përparimi- Varrezat/Reçicë e Vogël- UEJL- UEJL- Molino- Bexheti Kompani- Antilop Mobilje- Mak Petroll- Shipad- Monako Tobako- Xhamia e Larme- Gjykata- Shparkase Banka- Pallati i Kulturës- Ronaldo- Tetovarja- Kazerma- Restorant Kurtishi- Gjimazi “7 Marsi”

Orarin veror të linjave të autobusëve e gjeni KËTU.

Më tepër informata mund të gjeni në ueb-faqen e Tetova Transport: https://tetovatransport.mk/

 

 

Orari i linjës 3

Orarin dimëror të linjave të autobusëve e gjeni edhe KËTU.

Më tepër informata mund të gjeni në ueb-faqen e Tetova Transport: https://tetovatransport.mk/

Ndryshe, nën-stacionet ende nuk janë të pajisura me ulëse për pasagjerët dhe dhe kosha për mbeturina.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button