U sulmua kryetari i Komunës së Haraçinës nga bashkëpartiaku i tij

Është sulmuar fizikisht kryetari i Komunës së Haraçinës Ridvan Ibraimi. Sipas informatave të Alsat, sulmi është bërë nga anëtar të familjes së ish-kryetarit të Komunës Brahim Ajvazi. Arsye e sherrit mësohet të jetë emërimi i drejtorit të një shkolle, raporton Alsat.

Kryetari i Haraçinës Ridvan Ibraimi ishte i pakapshëm për të folur për sulmin ndaj tij.

Por sherrin e konfirmoi vet ish kryetari i Komunës, Brahim Ajvazi i cili është edhe kryetar i degës së BDI-së në Haraçinë. Ajvazi tha se me Ibraimin janë bashkë partiak dhe kanë pasur vetëm mosmarrëveshje politike, por jo problem serioz.

“Ka pasur një mosmarrëveshje por nuk ka pasur diçka serioze. Unë jam kryetar i degës së BDI-së në Haraçinë  dhe normal kemi mosmarrëveshje politike por nuk ka pasur diçka serioze ose familjare. Vetëm mosmarrëveshje politike”, u shpreh Braim Ajvazi, kryetar i degës së BDI-së – Haraçinë.

Ajvazi ka deklaruar se nuk mund të flas para kamerës sepse është i angazhuar,  duke theksuar se problemi me kryetarin aktual Ridvan ibraimi nuk është diçka serioze.

Derisa Alsat qëndroi në Haraçinë, aty ishte prezentë edhe policia.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button