Zjarr në Çimentoren Usje, dy automjete nëntë zjarrfikës në terren (VIDEO)

Sot rreth orës 12 ka shpërthyer zjarr në rrethin e Çimentores Usje në Kisella Vodë të Shkupit, njofton Portalb.mk.

Sipas Njësitit Territorial Kundër Zjarrit – Shkup, zjarri sipas të gjitha gjasave është shkaktuar nga defekti i instalimit elektrik.

Komandanti i Zjarrfikësve të Qytetit të Shkupit, Xvonko Tomeski deklaroi se intervenimi vijon. Në terren janë dërguar dy automjete dhe nëntë zjarrfikës.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button