I fortë është ai që është në gjendje të…

I fortë është ai që është në gjendje të kap çdo komunikim mes shqisave dhe mendjes

-Napoleon Bonaparte

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button