Scholz: Putini ka frikë nga shkëndijat e demokracisë në vendin e tij

Putin ” do një Evropë të ndarë dhe një kthim në një politikë të sferave të ndikimit”, tha Solz, duke shprehur besimin se presidenti rus “nuk do të ketë sukses”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button