COVID-19 në tri ditët e fundit në RMV, 151 raste të reja

Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë së Veriut publikoi të dhënat për virusin korona në vend për tri ditët e fundit e fundit (prej 20.05 deri 22.05.2022), transmeton Portalb.mk.

Të dhënat janë si vijon:

  • Raste të reja: 151
  • Riinfektime: 17
  • Të vdekur në tre ditët e fundit: 0
  • Të vdekur të raportuar nga Termini im: 0
  • Të shëruar: 184
  • Testime: 2.780

Numri i rasteve aktive me Covid-19 në vend është 508. Shkupi është qyteti me më shumë raste aktive, pasuar nga Manastiri dhe Kumanova.

Nga fillimi i pandemisë:

  • Të infektuar: 311.350
  • Të shëruar: 301.545
  • Të vdekur: 9.297
  • Testime: 2.046.474

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button