Jeta është një gjumë, dashuria është …

“Jeta është një gjumë, dashuria është ëndrra në të. Do të keni jetuar nëse keni dashuruar”

Thënie nga Alfred de Musset, dramaturg, poet dhe novelist francez.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button