RMV, gjendja me Covid-19 në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë së Veriut publikoi të dhënat për virusin korona në vend brenda 24 orëve të fundit, transmeton Portalb.mk.

Të dhënat janë si vijon:

  • Raste të reja: 92
  • Riinfektime: 13
  • Të vdekur në 24 orët e fundit: 3
  • Të vdekur të raportuar nga Termini im: 1
  • Të shëruar: 363
  • Testime: 1.176

Numri i rasteve aktive me Covid-19 në vend është 1.816. Shkupi është qyteti me më shumë raste aktive, i ndjekur nga Kumanova, Manastiri, Prilepi, Tetova, Kavadari dhe Velesi.

Nga fillimi i pandemisë:

  • Të infektuar: 301.583
  • Të shëruar: 290.617
  • Të vdekur: 9.150
  • Testime: 1.923.358

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button