OKB-ja dënoi pushtimin dhe kërkoi tërheqjen e Rusisë

Vetëm 5 vota janë renditur nga ana e Rusisë: – Rusia vetë – Bjellorusia – Eritrea – Korea e Veriut – Siria.

34 abstenime duke përfshirë – Kinë – Indi. Ndërkohë edhe Serbia ka ndëshkuar Rusinë për pushtimin e Ukrainës.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button