Shqipëria e hoqi karantinën për Maqedoninë e Veriut dhe Greqinë

Komiteti i ekspertëve në Tiranë ka marr vendim që të heq plotësisht masën e kufizimit të lëvizjes së qytetarëve me karantinë 14 ditore për qytetarët nga Maqedonia e Veriut dhe Greqia.

Nga sonte në mesnatë, hyrja në territorin shqiptar është pa kushte preventive të pandemisë së shkaktuar nga CoVid-19. Duke parë situatën në rajon, kjo masë shtrënguese vetëm për dy shtet fqinje të Shqipërisë zgjati plotësisht dy javë, me vendim të Komitetit të ekspertëve në Tiranë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button