Ka vetëm një të mirë…

“Ka vetëm një të mirë: dituria. Dhe vetëm një të keqe: padituria”

Autor: Sokrati,  filozof i lashtë grek

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button