(Video) Farmer (Gangman) Style

Tre shokë janë mbledhur dhe kanë vendosur të lavdërohen se pikërisht fermerët janë ‘fajtorët’ dhe përgjegjësit për gjithë ushqimin të cilin e konsumojmë dhe e kanë bërë atë në mënyrën më të mirë- e kënduan këngën Gangnam Style të PSY./Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button