Miley Cyrus, gjoksin jasht

Miley Cyrus përpiqet që të jetë gjithmonë e veçantë në skenë.

Por, këtë radhë duket se 20-vjeçarja e ekzagjeruar disi, duke qenë se ka nxjerrë pothuajse totalisht në skenë gjoksin e saj.

Dhe të mendosh që ishte duke kënduar për një koncert me rastin e ardhjes së Krishtlindjes.

Lajme të ngjashme

Back to top button