Albin Kurti me mesazh për qytetarët: Lexoni libra dhe dëgjoni këngët e preferuara (VIDEO)

Albin Kurti, kryeministri i Kosovës, në kohën kur shkoi në 15 numri i të prekurve nga virusi korna, ai përmes një video-mesazhi këshilloi qytetarët që të respektojnë masat e Qeverisë.

Kryeministri Kurti kësilloi që mos të shfrytëzohet përshëndetja përmes duarve, dhe të qëndrojnë në shtëpitë e tyre.

Kurti këshilloi qytetarët që kohën në shtëpi ta shfrytëzojnë duke lexuar libra të shtypura më herët dhe të dëgjojnë këngët e tyre të preferuara.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button