Këto shenja që ju dërgon trupi tregojnë se nuk jeni të lumtur

Lumturia nuk është vetëm një gjendje dhe një qëndrim pozitiv gjatë jetës.

Lidhet gjithashtu me procese të caktuara kimike në trup. Në veçanti hormonet që na ndihmojnë të ndihemi të lumtur luajnë një rol të rëndësishëm në disponimin tonë dhe aftësinë për të ndjerë kënaqësi, transmeton Klan Kosova.

Mungesa e këtyre hormoneve mund të çojë në pakënaqësi madje edhe në depresion.

Duhet të keni vëmendje te shenjat e trupit tuaj që mund të sinjalizojnë se keni nivele të ulëta të hormoneve të lumturisë.

Hani shpesh gjëra të ëmbla dhe çipsa

Shtoni në peshë

Ju zbutet gjoksi

Nuk jeni të ndjeshëm

Keni dhimbje koke

Ju shfaqen probleme me gjumin

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button