“Arecelor Mittal” investim prej 3,5 milionë euro në repartin për zinkim

Fabrika “Arcelor Mittal Shkup” sot do të prezantojë investim të ri prej 3,5 milionë euro në repartin për zinkim.

Linja e rinkonstuar dhe tërësisht e automatizuar për zinkim do të mundësojë procedurë më efikase teknologjike, efikasitet të rritur energjetik dhe produktvitet të rritur, emisionie të reduktuara të substancave të ndotura në ajër dhe monitorim të tyre të vazhdueshëm.

Në këtë ngjarje do të marrin pjesë ministri i Mjedisit të Jetesës dhe Planifikimit Hapësinor Abdilaqim Ademi dhe përfaqësues të tjerë të Qeverisë, si dhe 150 afaristë dhe drejtorë të përgjithshëm prej 200 kompanive më me ndikim në industrinë metalurgjike nga Ballkani. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button