Izraeli herët apo vonë do ta sulmojë Iranin

Izraeli më herët apo më vonë do ta sulmojë Iranin, deklaroi sot gjenerali iranian Mohammad Ali Jafari, komandat i Korpusit  të Gardës revolucionare. Ai bindi se Irani do ta shkatërrojë shtetin hebraik.

“Lufta më herët apo më vonë do të fillojë, por nuk është e sigurt ku dhe kur” theksoi komandanti i armatës elite të regjimit islam. /Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button