Hajrush Sinani, rrëmbeu çmimin “8 Shtatori” për sport

Çmimin shtetëror për sport “8 Shtatori” e rrëmbyen profesori Milosh Vucidollov, mjek i sportistëe të Maqedonisë, Hajrush Sinani, trajner i klubit të mundjes “Liria”, Aleksandra Nedelkoska, kryetare e federatës së kik boksierëve në Maqedoni dhe Boshko Zaborski, selector i reprezentacionit të karatesë.

Çmimin për herë të parë e ndanë Agjencia për të rinjtë dhe sport, ndërsa pretendon që kjo të bëhet tradicionale./Portalb 

Lajme të ngjashme

Back to top button