Matthew Palmer të hënën viziton Shkupin

Zëvendës/ndihmës Sekretari i Shtetit për Çështjet Evropiane, Matthew Palmer, më 22  tetor do të vizitojë Maqedoni për të siguruar mbështetjen e SHBA-ve për  Marrëveshjen e Prespës midis Maqedonisë dhe Greqisë dhe në mbështetje të reformave tashme të ndërmarra nga Maqedonia.

Ai do të takohet me faktorët politikë në pushtet por edhe nga opozita, përfshirë Kryeministrin Zaev dhe ministrin e Jashtëm, Dimitrov.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button