#Debatpernime në Maqedoni, kandidatët e Dibrës me sërë premtimesh! (VIDEO)

Pas KërçovësGostivaritSarajitStrugësTetovës dhe Çairit, sot në #Debatpernime u të shpalosën problemet e banorëve të Dibrës. Me këtë dhe mori fund karavani i debateve për zgjedhjet lokale 2017 në Maqedoni, zgjedhje këto që do të mbahen më 15 tetor, njofton Portalb.mk.

Kandidatët premtuan se të gjitha problemet me të cilat përballen banorët e Dibrës do të zgjidhen brenda mandatit katërvjeçar të tyre, njofton Portalb.mk.

LEXO: #Depatpernime, për katër vjet gati Sheshi Skenderbej dhe rrugët e Dibrës (VIDEO)
LEXO: #Debatpernime, për një vit do të jetë gati sistemi i vaditjes në Dibër (VIDEO)
LEXO: Dibra, pas një viti do të zgjidhet problemi i deponisë së Dibrës (VIDEO)

Me moderatoren Jeta Xharra sot u përballen kandidatët:

1. Arben Agolli nga Aleanca për Shqiptarët (ASH)
2. Ruzhdi Lata nga Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI)
3. Shkëlqim Xhafa nga koalicioni Aleanca për Shqiptarët (KASH) dhe
4. Xhemail Çupi nga Lëvizja BESA.

Ftesën e pati konfirmuar edhe kandidati i Partisë Demokratike Shqiptare (PDSH), Petrit Klenja por që nuk ishte i pranishëm në debat.

Në #DebatPernime që realizohet me parneritet të Vërtetmatës.mkKallxo.comTV ART dhe BIRN Maqedoni, deri sot shpalosem problemet e banorëve të komunës ÇairTetovëStrugëSarajGostivar dhe Kërçovë.

Nga debati në Kërçovë:

LEXO: Si do të kthehen mërgimtarët në Kërçovë? Dehari premtoi hapje të zonave industriale (VIDEO)
LEXO: Dehari: Deponia, ujësjellësi dhe jorevitalizimi i Kalasë së Kërçovës brenga të kaluara (VIDEO)
LEXO:  #Depatpernime: Spitali i Kërçovës pa zgjidhje, kultura do të marrë 100 mijë euro përkrahje
LEXO: #Debatpernime solli premtime edhe për Kërçovën (VIDEO)

Nga debati në Gostivar:

LEXO: #Depatpërnime, përfundimisht zgjidhje për deponinë Rusino në afërsi të Gostivarit 
LEXO: #Debatpernime, ja çfarë është prioritet për kryetarin e ardhshëm të Gostivarit
LEXO: #Debatpernime solli premtime të shumta për gostivarasit (VIDEO)
LEXO: Si do të zgjerohet bulevardi Braqa Gjinovci dhe kthehet tregu i gjelbër në Gostivar?!
L
EXO: Brenda një viti në Gostivar do të ndërtohen 7 çerdhe

Nga debati në Saraj:

LEXO: Mbeturina në Matkë, Treskë dhe Vardar?! Ja çfarë premtohet në #Debatpërnime (VIDEO)
LEXO: #Debatpernime, poliklinikën e Sarajit e premtoi për më 2018 (VIDEO)

LEXO: Shkolla në Çajlane dhe çerdhja e Kondovës do të ndërtohen më së voni deri më vitin 2019 (VIDEO)
LEXO: #Debatpernime, 30% e buxhetit të Komunës së Sarajit do të shkojë për asfalt (VIDEO)
L
EXO: #Debatpernime, premtime të shumta për vetëm 20 milion euro buxhet të Sarajit (VIDEO)

 

Nga debati në Strugë:

LEXO: #Debatpernime në Strugë, ja çfarë premtojnë kandidatët për kryetar komune (VIDEO)
LEXO: Parkingjet në Strugë, ja çfarë zgjidhje premtojnë kandidatët për kryetar (VIDEO)
LEXO: #Debatpërnime, problemi i ujit në Strugë: Ja çfarë premtojnë kandidatët (VIDEO)
LEXO: #Debatpernime në Strugë, kandidatët premtojnë rregullimin e pishinës së mbyllur

Nga debati në Tetovë:

LEXO: #Debatpërnime tetovarëve u solli premtime të shumta me afate e mënyra (VIDEO)
LEXO: Kandidatët e Tetovës, për katër vjet do të miratojnë më shumë se gjysmën e kërkesave për legalizim
LEXO: Çfarë do të ndodh me trafikun në Tetovë? Ja çfarë premtojnë kandidatët (VIDEO)

LEXO: Fabrikë reciklimi apo stacion selektimi? Ja si do të zgjidhet problemi me mbeturinat në Tetova

Nga debati në Çair:

LEXO: Si do të zgjidhet halli me rrugët e ngushta e ndërtimet e egra? Premtojnë kandidatët e Çairit (VIDEO)
LEXO: Kandidati i BDI-së premton renovim të shkollave e çerdhe në Çair (VIDEO)
L
EXO: Kandidati i ‘Besa’: Arsimtarët në Çair jetojnë nën presion të BDI-së (VIDEO)

LEXO: Faruk Avdiu: Kolegët nuk guxojnë të ma bëjnë ‘Like’ (VIDEO)
L
EXO: Orana: Do të përballem me ‘Mafinë Urbane’ në Çair (VIDEO)

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button