E hëna, 16 prill, ditë jo-pune

Ministria e punës dhe politikës sociale sot bëri me dije se dita e dytë e Pashkëve sipas kalendarit pravosllav është ditë jo-pune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë.

Gjegjësisht, të hënën më 16 prill nuk do të punohet. 

Lajme të ngjashme

Back to top button