Taleski: Jorastësisht tash po hapen hetime kundër drejtorëve

Ndodhitë në degën e VMRO-së në Manastir gjithë herë e më shumë e mbrojnë opinionin. Kryetari i Manastirit, Vladimir Taleski në deklaratë për gazetën “Dnevnik”, tha që nuk është e rastësishme fakti që tash po aktualizohen hetimet kundër drejtorëve,  për veprimet e supozuara që para disa viteve.

I qartë është ambienti politik ku gjindemi. Nga ana tjetër, afrohemi në një  vit para zgjedhjeve, dhe nuk është e çuditshme që tash kjo po aktualizohet.  

Nuk do kisha dashur të besoj që dikush nga anëtarët e brendshëm të partisë ka bërë diqka që do të reflekton dëmshëm te njerëzit që janë drejtorë aktual, deklaroi Taleski për “Dnevnik”.

Marrë nga: sky.mk

Lajme të ngjashme

Back to top button