Terroristë rrëmbyen një avion në aeroporitin e Shkupit, policia buzëqeshej

Një avion “lir xhet” është rrëmbyer në aeroportin “Aleksandri i Madh” në Shkup, për shkak të cilës një numër i madh i njësisë antiterroriste të MPB-së, ekipe të ndihmës së shpejtë dhe zjarrfikës janë në vend të ngjarjes. Flitet për tre rrëmbyes të cilët mbajn pengje në avionin e vogël transportues, raportoi Kanal 5.

Nëse menduat se e lartpërmenduara është e vërtetë, nuk jeni të vetëm. Paramendoni se si ishin sot në mëngjes udhëtarët dhe të punësuarit e aeroportit të cilët dëgjuan këtë informatë, që më vonë të mësojnë se bëhet fjalë për stërvitje të MBP-së, për të cilën janë informuar vetëm një pjesë e vogël e njerëzve. Ideja ishte të testohet gatishmëria e të punësuarve në aeroportin, e ekipeve për ndihmë të shpejtë dhe e zjarrfikësve.

Dëshmitarët e ngjarjes për Kanal 5 theksojnë se në aeroportin ka pasur dramë të vërtetë mme shumë huti dhe frikë.

Marrë nga: Kanal 5

Lajme të ngjashme

Back to top button