Pishina në vend të ballkoneve

Arkitektët që e kanë projektuar rrokaqiellin e ri banesor në Bombei, kanë bërë lëvizje të guximshme dhe radikale, duke bërë që banesat në vend të ballkoneve të kenë pishina xhami. Rrokaqielli me 37 kate është quajtur “Aquaria Grande”, ndërsa është rezultat i bashkëpunimit mes arkitektit nga Hong Kongu, James Law dhe kompanisë indiane të ndërtimit “Wadhwa Group”.

Ndërtesa, mes tjerash, do të ketë 200 banesa, parking në tri nivele, palestër fitnesi dhe saunë.

Marrë nga: njoftohu.ch

Lajme të ngjashme

Back to top button