Kryetari i Maqedonisë takon kryetarët e Odave Ekonomike

Nesër, më 6 prill – e premte, kryetari i Republikës së Maqedonisë Gjorgje Ivanov do të organizojë drekë pune për kryetarët e Odave Ekonomike.

Në takim do të marrin pjesë z. Branko Azeski, kryetar i Odës Ekonomike të Maqedonisë, z. Zllatko Kalenikov, kryetar i Unionit të Odave Ekonomike dhe z. Menderes Kuçi, kryetar i Odës Ekonomike të Maqedonisë veri-perëndimore.

Takimi do të mbahet në Vilën Vodno në orën 13.30. /portalb/

Lajme të ngjashme

Back to top button