A frikësohen meshkujt nga femrat e mençura?

Përdoruesit e forumit në internet të tablodit britanik “The Sun” kanë dhënë mendimet e tyre- shumica në radhë të parë do t’i zgjidhnin femrat seksi, por ka edhe prej atyre që thonë të kundërtën, por edhe nga ata që nuk i frikohen kombinimit të të dyjave.

Mirëpo, a është vërtetë kështu? A i duan meshkujt femrat më të thjeshta apo i duan të mençura? “Mendoj se meshkujt frikësohen paksa nga femrat e mençura. Krahas kësaj, duhet ditur se edhe meshkujt e rinj, në mënyrë të vazhdueshme përmes mediave marrin mesazhe se janë më të dëshiruara femrat e bukura”, thotë njëri nga pjesëmarrësit në forum.

Një pjesëtare e gjinisë së kundërt, ka thënë se i do meshkujt e mençur, ashtu që do të ishte vërtetë e lumtur po të takonte një të tillë. Në vend të kësaj, thotë ajo, në ditët e sotme ka shumë meshkuj që thjeshtë vetëm mendojnë për veten se janë të mençur.

Ndërkaq, ka edhe të tillë që mendojnë ndryshe nga shumica.
“Për mua, femrat e mençura janë shumë atraktive, për shembull Sharon Stone ka IQ 130 dhe këmbë shumë të bukura. Është bukur të mund të flasësh këndshëm me një femër dhe njëkohësisht të shikosh bukurinë e saj”, thotë një tjetër participant.

Po ashtu, është treguar se meshkujt të cilët duan lidhje serioze, nuk i lënë anash edhe aftësitë intelektuale të femrës.

Marrë nga: Telegrafi

Lajme të ngjashme

Back to top button