Dymbëdhjetë persona në Suedi u lënduan nga rrëzimi i një ure

Dymbëdhjetë persona u plagosën nga rrëzimi i një ure në ndërtim në Zvicrën Qendrore, pjesë të së cilës lënduan punonjës, deklaruan përfaqësues te shërbimeve për shpëtim.

Incidenti ndodhi në qytetin Ludvika, në veriperëndim të Stokholmit.

Katër prej të lënduarve gjatë rrëzimit janë lënduar seriozisht.

“Ekipet e shpëtimit dhe policia punojnë në vendin e aksidentit, por operacioni është shumë i vështirë për shkak të pjesëve nga rrëzimi i urës. Duhet të kihet shumë kujdes”, deklaroi Henrik Jolarsh zëdhënës i policisë lokale.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button