Tetë të lënduar pranohen në Spitalin e Qytetit

Shtatë persona me lëndime në kokë dhe një me lëndime në gju janë pranuar sonte në Klinikën për sëmundje kirurgjike “Shën Naumi i Ohrit” (Spitali i Qytetit), deklaroi për MIA-n drejtoresha e këtij institucioni, Jasminka Çabukovska.

Ajo tha se prej tetë të pranuarve në Klinikë vetëm një person i cili ka pasur tronditje në tru është hospitalizuar, por është në gjendje të mirë të përgjithshme.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button