PSP në takim me përfaqësuesit e ndërmarrjes “Telekom” (FOTO)

Ekipi i Prokurorisë Speciale Publike (PSP) ka hyrë sot në “Telekom” ku prokurorët duhet të takohen me përfaqësuesit e ndërmarrjes, njofton Portalb.mk.

Takimi vjen pasi Gjykata Penale katër herë refuzoi të jep urdhër për kontroll të sistemit kompjuteristik si pjesë e rastit hetimor për bisedat e përgjuara.

Nga ndërmarrja javën e kaluar thanë se PSP nuk ka kërkuar takim me ata dhe se nuk do të komentojnë procedurat hetimore.

Përndryshe, raporti nga hetimi i brendshëm në “Telekomin e Maqedonisë”, duhet të ndihmojë në hetimin e Prokurorisë Speciale Publike (PSP) për përgjimin e paligjshëm.

LEXO: Rasti “Magjar Telekom

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button