Shkupi proteston sot: Liri për Ramushin

Protestë kundër fyerjes dhe padrejtësisë do të mbahet nëse në Shkup, para Ambasadës së Francës.

Këshilli organizativ, me moton “Protestohet sa nuk është bërë vonë” për sot në ora 11:55 ka paralajmëruar protestën.

image-1-copy

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button