Mehmeti: BDI-ja është humbëse morale e zgjedhjeve

Anëtarja e kryesisë së BDI-së, Ermira Mehmeti thotë se pavarësisht fitores në numra, BDI-ja është humbëse morale e zgjedhjeve të 11 dhjetorit. Sipas Mehmetit, BDI-ja në zgjedhje u ndëshkua nga shqiptarët për shkak të programit të konsumuar, njerëzve të konsumuar, por edhe për shkak të moskundërshtimit të politikave të VMRO-së.

Ajo thotë se BDI-ja duhet të reformohet dhe këtë më së miri do ta bënte nëse mbetët në opozitë. Intervistën me Ermira Mehmeti mund ta ndiqni sonte në emisionin 360 gradë në Alsat.

Lajme të ngjashme

Komentet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button