Shënohet edhe tërmeti i tretë në Shkup

Me fuqi më të dobët se dy tërmetet e mëhershme, sonte në orën 18.57 është shënuar dridhja e tretë në Shkup.

Sipas Qendrës Seizmike Evropiane, tërmeti ka qenë me fuqi prej 2.1 shkallëve, në thellësi prej 9 kilometra dhe ka ndodhur rreth 2 km në juglindje të Shkupit.

LEXO: Tërmetet e sotshme si tërmeti i vitit 1904
LEXO:Tërmet i fuqishëm në Shkup
L
EXO:Edhe një tërmet dridhi Maqedoninë, më i fuqishëm
LEXO: Maqedoni, Dëmet që shkaktuan tërmetet e sotshme(FOTO)
LEXO:Rreth 50 të lënduar pas tërmeteve në Shkup

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button