Me 72 policë dhe 40 automjete zyrtare sigurohet rajoni i Shkupit i përfshirë nga vërshimet

Në periudhën nga ora 20.08.2016 deri më 22.08.2016 SPB Shkup vazhdoi me marrjen e masave dhe aktiviteteve për sigurim fizik dhe të komunikacionit në Rajonin e Shkupit.

Komuna e Gazi Babës me fshatrat Hasanbeg, Stajkovc, Creshevë, Smilkovcë dhe Haraçinë, me qëllim të përballjes me pasojat nga fatkeqësia natyrore e cila e përfshiu Shkupin dhe rrethinën e saj. Me këtë rast, kumtoi sot MPB­-ja, janë marrë masa dhe aktivitete për përballjen me fatkeqësinë natyrore, sanimin e dëmeve dhe rrjedhën e komunikacionit në rajonin e krizës.

Nga ana e SPB Shkup janë angazhuar 72 nëpunës policorë dhe 40 automjete zyrtare të sistemuara në shtatë sektorë. Nga ana e EUMNA pranë SPB Shkup, janë fotografuar gjithsej 14 Sigurimi i komunikacionit me rikahëzim është kryer në rajonin e Komunës së Gazi Babës, gjegjësisht në lëvizjen nga Haraçina deri në lagjen Hasanbeg, udhëkryqi me rr. “Metodija Andonov Çento”, rr. “Alija Avdoviq”, rr. “Radovan Kovaçeviq” dhe nga udhëkryqi me rr. “Metodija Andonov Çento”, rr. “Alija Avdoviq” dhe rr. “Radovan Kovaçeviq” drejt fshatit Stajkovc. fb/mp/14:46

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button