Qytetarët para Ambasadës së Turqisë nën slloganin: “Mbështetje për vullnetin kombëtar dhe jo për puçin”

Flamuj dhe qindra qytetarë të moshave të ndryshme, në shenjë përkrahjeje ndaj demokracisë në Turqi dhe kundër tentimit për grushtet, në këto momente mblidhen para Ambasadës së Turqisë.

20:08 – Qytetarët po largohen nga Ambasada e Turqisë në Shkup, me porosi që të dënohet ashpër ky tentim për grusht shtet.

13709662_1248936581797291_2042789803_o

13728530_1248938121797137_1434766983_o

19:44 – Përveç himnit të flamurit të Turqisë dhe Maqedonisë dhe thirrjes së ezanit para Ambasadës së Turqisë në Maqedoni u bë edhe lutja për dëshmorët të cilët humbën jetën në Turqi gjatë tentimit për grusht shtet.

19:40 – Gjatë fjalimit të tij Tahsin Ibrahim, kryetari i Lidhjes së shoqatave joqeveritare turke, tha se sot qytetarët janë mbledhur që të dënojnë ashpër këtë tentim për grusht shtet.

13662466_1248919901798959_1514436389_o

19:30 – Përveç himnit të flamurit të Turqisë, u dëgjua edhe himni i flamurit të R. së Maqedonisë

19:25 – Qytetarët në një numër më të madh, ndërsa po ashtu u thirr edhe ezani para Ambasadës së Turqisë në Shkup

19:13 – ‪Në këto çaste, qytetarët para Ambasadës së Turqisë në Shkup me flamuj, brohorisin: “Rri drejt mos u përkul, Ballkani është me ty”

19:00 – Qytetarë me flamuj turk para Ambasadës së Turqisë në Shkup.

13711509_1248899635134319_35980118_o

13720455_1248906085133674_385435607_o

13720647_1248902831800666_1307159579_o

Ekipi i Portalb do të ju njoftojë në vazhdim ngjarjet më të fundit.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button