DOM: Në zgjedhjet e prillit 2016 do të dalim vet jo në koalicion me VMRO-në

Është e logjikshme që DOM në zgjedhjet e prillit të dal e vetme. Ky është qëndrim i partisë i miratuar në kongresin e partisë, deklaroi Liljana Popovska.

“Presim që në mënyrë të qetë dhe me dialog të zgjidhet kriza politike në vend, që të mos destabilizohet vendi. Zgjidhje përfundimtare logjike do të ishin zgjedhjet, të organizuara së bashku me opozitën, nëpërmjet një qeverie kalimtare, që mos të ndodhin parregullsi zgjedhore, pas çka të gjithë do ti pranonim rezultatet e zgjedhjeve”, deklaroi Popovska.

Lajme të ngjashme

Back to top button