Tribunali i Hagës mbyllet në vitin 2017

Kryetari i Tribunalit të Hagës, Theodor Merondeklaroi para Këshillit të Sigurimit të KB tha se pret që lëndët e fundit para këtij Tribunali të kryhen më 2017, ashtu siç ishte paraparë.

Ndërsa kryeprokurori, Serge Brammetz para këtij organi tha se aktgjykimet e shkallës së parë ndaj Vojisllav Sheshelit dhe Radovan Karaxhiqit do të mbyllen deri në fund të vitit 2015.

Meron para KS të KB shfaqi si problem gjendjen shëndetësore të disa të akuzuarve.

Lajme të ngjashme

Back to top button