Temperaturat e larta shkrijnë rrugët në Indi

Nga temperaturat e larta në Indi kanë vdekur 1,100 persona, por tani kanë filluar të shkrihen edhe rrugët nga nxehtësia e madhe në këtë shtet.

Sipërfaqja e rrugëve në New Delhi ka filluar të shkrihet nga temperaturat që kanë arritur deri në 45 gradë Celsius ndërsa është parashikuar se do të bëhet edhe më nxehtë.

India Jugore ka pësuar më shumë nga temperaturat e larta sepse shumica e viktimave janë ndërtimtarë, të moshuar dhe të pastrehë.

Lajme të ngjashme

Back to top button