VMRO DPMNE e vlerëson Cërvenkovskin: pa kredibilitet moral

Ndaj letrës së hapur të Branko Crvenkovskit, me reagim doli edhe VMR-DPMNE. Në reagim thuhet: “Pas vetë shpalljes së Zaevit si lajmëtar i Zotit, sot pas një periudhë më të gjatë përsëri kishim mundësi të paraqitet shpëtimtari me pamjen e Branko Crvenkovskit. Personi Branko Crvenkovski është fytyra e errët e Maqedonisë dhe si i tillë paraqet shoqëri përkatëse të figurës së errët të Zaevitr dhe skenarëve të errëta të LSDM-së. Mirë përshtaten njëri me tjetrin, këtë e kanë të përbashkët. Të përbashkët e kanë atë që Branko Crvenkovski dhe Zoran Zaev janë mbështetës të skenarëve të errëta të dhunës, të tensioneve, të punuarit për interesa të huaja dhe prandaj të dytë nuk kanë mbështetje nga populli”, thuhet në reagimin e VMRO-DPMNE-së.

LEXO: Cërvenkovski: Koha është  për protesta masive kundër regjimit totalitar

LEXO: Zaev komenton deklaratat e Branko Cërvenkovskit

Lajme të ngjashme

Back to top button